Ga naar de inhoud
DEN HOLLANDER BEMIDDELING

OVER ONS

Uitzenden | Werving & selectie | ZZP opdrachten

WIE ZIJN WIJ?

Den Hollander Bemiddeling is opgericht vanuit de gedachte om in deze razendsnelle arbeidsmarkt en zzp-landschap dé laagdrempelige en eerlijke schakel te zijn voor werkzoekenden, ondernemers (lees zzp’ers) en opdrachtgevers.

Wij omschrijven onszelf als een (arbeids)bemiddelaar in de meest ruime zin des woords. Wat houd dit in? Nou, wij mogen elke dag met veel enthousiasme en toewijding onszelf bezig houden met het verbinden van vraag en aanbod in werkend Nederland. Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om het vinden van een toffe tijdelijke baan, een concrete opdracht, een baan met toekomstperspectief en zo veel meer!

ONZE KERNWAARDEN

Laagdrempelig

Transparantie

Luisterend oor

Snel schakelen

Jouw partner

'In Den Hollander Bemiddeling vindt u geen leverancier maar partner!'

Werken met Den Hollander Bemiddeling voor de opdrachtgever houdt in dat u een relatie aangaat met een betrouwbare organisatie, een vast contactpersoon voor u heeft klaar staan, kennis van wet- en regelgeving en daarbij een partner welke mee denkt en waar kan kansen creëert. De opdrachtgever kan hierbij denken aan uitzenden, projectmatig werken (detacheren), werving & selectie en zzp bemiddeling. 

Een allround bemiddelaar met een vleugje techniek!

Bij Den Hollander Bemiddeling staan we graag eenieder te woord. Wij proberen met veel gedrevenheid vanuit de mens te denken, i.p.v. een cv. Of er nou gezocht wordt naar mooi monumentaal schilderwerk, een mooie klus in de infra of als planner/werkvoorbereider. Wij graan graag het gesprek aan om te kijken wat op dat moment de mogelijkheden zijn en waar eventuele deuren geopend kunnen worden.

We nodigen u dan ook uit om contact met ons op te nemen! Wij zijn bereikbaar op +31 6 15663873 of per mail info@denhollanderbemiddeling.nl

REVIEWS

"Korte lijnen, denken in kansen en betrokkenheid. Wij vinden het tof om mensen te stimuleren en kansen te bieden voor hen die hun talent willen ontdekken. Bij Den Hollander Bemiddeling staan zij hier hetzelfde in. Met hetzelfde enthousiasme vinden zij voor ons nieuwe medewerkers en daar zijn wij erg blij mee. "
Rodney Mackaay en Mikey Berrens
eigenaren Interlife
"Wij werken graag samen met Den Hollander Bemiddeling. Door hun betrokkenheid en energie vullen zij ons goed aan als het goed om de werving van goed personeel. Wij vinden het belangrijk dat er echt naar de mens gekeken wordt en dit zien wij bij DHB terugkomen. Dat werkt voor zowel ons als de bemiddelde jongens erg goed."
Gerard Spronk
eigenaar Stukadoorsbedrijf Living BV

ONZE CERTIFICERINGEN

Contactgegevens

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Wij streven er naar u vraag z.s.m. te beantwoorden.
Chat openen
1
Scan de code
Hi en welkom bij Den Hollander Bemiddeling, Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?👋