Ga naar de inhoud
DEN HOLLANDER BEMIDDELING

DIENSTEN

Uitzenden | Werving & selectie | ZZP opdrachten

UITZENDEN

Bij DHB vinden wij het belangrijk dat zowel de werkzoekende als de opdrachtgever een goede klik met elkaar hebben. Niet alleen moet het vakinhoudelijk aansluiten, ook het persoonlijke aspect is hierin net zo belangrijk. Wanneer de route uitzenden bewandeld wordt kan er op flexibele basis gekeken worden of deze punten overeenkomen met de verwachtingen. Mocht de samenwerking bevallen dan biedt DHB de mogelijkheid om na een overname toe te werken. Hoe gaaf is dat?!

WERVING EN SELECTIE

Wanneer er een werving & selectie traject wordt uitgezet bij DHB houdt dit in dat wij voor onze aangesloten partners opzoek gaan naar personeel welke direct in dienst komen. Ofwel werkzoekenden die direct bij u onder contract komen. Wij spreken over een direct dienstverband omdat wij het zeggenschap bij onze partner willen houden. Aangesloten partners besluiten zelf of er een tijdelijk of vast contract wordt aangeboden. DHB kan u hierin vrijblijvend adviseren. 

ZZP OPDRACHTEN

Wij bieden de ondernemer (lees zzp’er) concrete, diverse projecten aan waar zelfstandig aan gewerkt kan worden. DHB is dagelijks bezig met het creëren/bouwen van een goede kring vaste vakmannen welke in samenwerking met DHB een van onze projecten kan oppakken. Heeft u op dit moment een project lopen waar versterking benodigd is? Bel ons eens op voor vrijblijvend advies, wij staan u graag te woord!

Contactgegevens

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Wij streven er naar u vraag z.s.m. te beantwoorden.
Chat openen
1
Scan de code
Hi en welkom bij Den Hollander Bemiddeling, Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?👋