Ga naar de inhoud
DEN HOLLANDER BEMIDDELING

ZZP

Creëren, bouwen en verbinden

WERKEN ALS ZZP'ER?

Wij bieden de ondernemer (lees zzp’er) concrete, diverse projecten aan waar zelfstandig aan gewerkt kan worden. DHB is dagelijks bezig met het creëren/bouwen van een goede kring vaste vakmannen welke in samenwerking met DHB een van onze projecten kan oppakken. Heeft u op dit moment een project lopen waar versterking benodigd is? Bel ons eens op voor vrijblijvend advies, wij staan u graag te woord!

 

Ben jij de juiste ondernemer voor onze projecten?

Voor alle opdrachten vanuit DHB is het van belang dat jij zelfstandig bent, beschikt over de nodige kennis en ervaring en in het bezit bent van professionele bedrijfsmiddelen/gereedschappen.

Den Hollander Bemiddeling toetst of jij als ondernemer aan de slag kan en verwacht dat jij het volgende kan aanleveren:

ONZE WERKWIJZE

STAP 1: Reageren

Reageer online of bel een van onze adviseurs

STAP 2: INTAKE

We maken kennis en kijken of jouw kwaliteiten aansluiten op het aangenomen werk.

STAP 3: Aanbieding

Op het moment er een passende opdracht is gevonden zal het werk uitvoerig met jou besproken worden met daar bijhorende details zoals uurtarieven en de duur van het project.

STAP 4: Deal

Wanneer alles rond is, stellen wij de contracten (overeenkomst van opdracht) op. Zo zijn wij zeker dat alles juridisch goed in orde is. 

STAP 5: Een nieuwe opdracht!

DHB maakt het papierwerk in orde en je kan beginnen met werken aan de opdracht. Zo kan jij jezelf op de kaart zetten!

VRIJBLIJVEND CONTACT

Bij Den Hollander Bemiddeling staan we graag eenieder te woord. Wij proberen met veel gedrevenheid vanuit de mens te denken, i.p.v. een cv. Of er nou gezocht wordt naar mooi monumentaal schilderwerk, een mooie klus in de infra of als planner/werkvoorbereider. Wij gaan graag het gesprek aan om te kijken wat op dat moment de mogelijkheden zijn en waar eventuele deuren geopend kunnen worden.

We nodigen u dan ook uit om contact met ons op te nemen! Wij zijn bereikbaar op +31 6 15663873 of per mail info@denhollanderbemiddeling.nl

Contactgegevens

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Wij streven er naar u vraag z.s.m. te beantwoorden.
Chat openen
1
Scan de code
Hi en welkom bij Den Hollander Bemiddeling, Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?👋